Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

perjantai 13. elokuuta 2010

Sepon terveisiä kaltereiden takaa

Sain Sepolta kirjeen, jonka julkaisen alla kokonaisuudessaan. Pahoittelen, jos jossain kohdin on tullut kirjoitus/ymmärrysvirheitä. Sepon käsiala ei ole täydellistä, eikä varsinkaan minun oikolukutaitoni ole täydellinen. Tekstiä olisikin paljon helpompi lukea, jos Seppo voisi käyttää tietokonetta ja tulostaa tekstinsä, mutta moinen ei tietenkään käy päinsä. Puhumattakaan, että Seppo voisi suoraan sähköpostittaa kirjoituksensa minulle - olisihan se kamalaa, jos mielipidevanki voisi olla vapaasti yhteydessä ulkomaailmaan ja jatkaa mielipiteidensä julkituomista...

Pohdintoja ja kummastelua "rasismista"


Aikoinaan opiskellessani historian- ja yhteiskuntaopin opettajaksi ja auskultoidessani keväällä 1989 jäi sellainen mielikuva, että vankilaan joutuu lähinnä "oikeista" rikoksista, murhista, jatkuvista omaisuusrikoksista tms.

TV ja lehdet ovat hehkuttaneet erilaisten "vasemmisto"-tahojen (=komujen) Hannu Salama ja Kalervo Palsan tuotantoa taiteena ja kulttuurina, mikä on jotenkin edesauttanut henkistä tilaamme. Samoin on haluttu nähdä "Uralin perhonen" kulttuurina. Miten uusmedian aikana ollaan eriarvoistettu yhteiskuntakritiikki, mikä on ilmennyt uutisryhmäkeskusteluissa, blogeissa, patrioottiradiona ja videoina, jotenkin toisin arvoperustein?

Voitaisiinko rehellisesti kertoa kaikille, että tässä maassa yhteiskunnallinen vaikuttaminen julkiseen keskusteluun on sallittu vain voimakkaalla kommaritaustalla hokien kuin Neuvostoaikoina valittuja liirumlaarumeja "työperäisestä maahanmuutosta", "rauhan uskonto" islamista yms:stä?

Tosiasiat, jopa työperäisestä maahanmuutosta eivät kestä lähempää tarkastelua "mantrana", kun jo havaitaan toiset markkinat mm. ydinvoimatyömaalla ja muuallakin rakennus- ja hoitoalalla (=harmaa talous, iso työttömyys, pienet palkat). Palvelua- ja laatua heikentämällä pyritään saamaan yksikköhinnat alas unohtaen, kuka haluaa "mahamutaja"-palvelua, missä hinta ja laatu ei kohtaa? Yhteiskunnalliset rasitteet halutaan unohtaa, samoin kuin se mikä on biologiassa tunnustettu fakta vierasperäisten lajien invaasiosta, oli sitten kyse kasveista, eläimistä tai ihmisistä.

Rajaton maahanmuutto, humanitaarinen, elintasopakolaisuuden suosinta, maamme "kristillisten arvopohjan" murentaminen, islamin ja islamistien suosinta eivät voi eivätkä saa muodostua uudeksi "monikulttuurisuususkovaisten" rahastussuunnitelmaksi, jossa maksajiksi laitetaan asiaan viattomat nykyiset ja tulevat suomalaisperäiset alkuasukkaat.

Ennen "rasismiksi" todettiin alkuperäisväestön oikeuksien poljenta ja elinolosuhteiden huononnukset. Nykyään asiat ja niiden tulkinnat on käännetty nurin: Raiskattu on rikollinen ja alkuperäisväestö on "rasisteja", kun ei hyvällä katso asemansa ja elinympäristönsä, sekä yhteiskuntamme palvelu- ym. järjestelmän murenemista vierasperäistämisemme paineiden alla.

Odotan historian uudelleenkirjoittamista: Intiaanit olivat hirveitä "rasisteja", sekä Nelson Mandela samoin?

Viinikan hakaristikirkon jäsen
Kalterijääkäri Seppo Lehto
Turun vankila

Haluan vielä tehdä selväksi, että en jaa Sepon näkemyksiä kaikilta osin, mutta siitä huolimatta pyrin jatkamaan taistelua sen puolesta, että Seppo saa jakaa näkemyksiään ja kommenttejaan maailmalle ilman häneen kohdistuvia vainoja "oikeus"järjestelmämme ja viranomaisten taholta. Jokainen Seppo Lehdolta tuleva viesti, joka päätyy internettiin, on piikki läpimädän oikeusjärjestelmämme lihassa ja on signaali valtaa pitäville tahoille siitä, että sananvapautta ei voi kahlita, ei edes vankilaan.PS. Seppo halusi vielä lähettää lapsilleen tervehdykseksi erään kuvan kirjeensä mukana. Postitin alkuperäiset Sepon perheelle, mutta julkaisen tämän internetissäkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nelson Mandela todellakin on, jos näin puhutaan niin rasisti.
Tässäkin laulussa kuullaan kun hän laulaa valkoisten tappamisesta: http://www.youtube.com/watch?v=Ai72YGY54-4

Eikä häntä todellakaan tunnu kiinnostavan myöskään se, että tuhansia valkoisia on kuollut Apartheid hallinnon kaaduttua.

Näillä kommenteilla terveisiä Sepolle Jani R:ltä (siis R on tässä tapauksessa sukunimeni alkukirjain, sillä en halua nimeäni esille) mutta kyseessä on sama henkilö joka soitteli hänelle noin vuosi sitten ja sen jälkeen on lähettelyt joskus sähköpostiakin.

Anonyymi kirjoitti...

kommunismi on perseestä kuten islam ja eihän punakaarti tule koskaa toimimaan..