Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

perjantai 24. syyskuuta 2010

Seppo siirretään Kylmäkosken vankilaan maanantaina!

Sain vahvistetun tiedon, että Seppo Lehto siirretään maanantaina Kylmäkosken vankilaan. Tämä siitäkin huolimatta, että alkuviikosta rikosseuraamusvirasto ilmoitti, että Sepon vankilapaikka on jatkossa Turku. Ota näistäkin sitten selvää. Kuulostaa byrokraattiselta mielivallalta. Itse odotan maanantaihin, kunnes uskon itse, että Seppo on todellakin ihan oikeasti siirretty Kylmäkoskelle, eikä kyseessä ole taas jokin kiusaamiskeino tai "virhe".

Seppoa voi käydä tapaamassa Kylmäkoskella viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00 - 14.45 (Sepon kautta pitää tehdä ennakkovaraus). Näin ollen tapaamisajat ovat paremmat kuin Turussa. Kylmäkoskelle on myöskin Sepon lasten helpompi tulla käymään, koska se on huomattavasti lähempänä Tamperetta kuin mitä Turku on.

Sepon yhteystiedot muuttuvat ja ovat siis maanantaista lähtien:
Seppo Lehto,
PL 102,
37911 Kylmäkoski

Saas nähdä, mitä Kylmäkoskella on Sepon varalle suunniteltu...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyräs Önkkynen on varmaankin iloissaan kun Seppo kärsii tuomiotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ha en bra dag, min vän!