Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

perjantai 17. syyskuuta 2010

Seppo ja presidentin armahdus

Seppo oli tänään saanut faxin Rikosseuraamuksen oikeudelliselta yksiköltä. Faksissa oli tiedonanto että 17.9.2010 Tasavallan presidentti Tarja Halonen on hylännyt Seppo Lehdon armonanomuksen!

Aika mautonta pilaa tehdä Seppo Lehdon nimissä tällainen armonanomus. Sepon tuntien kun tiedämme, että Seppo varmasti ottaisi mieluummin vaikka niskalaukauksen kuin pyytelisi armoa mokomalta "le***komm***....Haloselta". Asiasta on tehty tutkintapyyntö poliisille.

Seppo oli saanut myös eduskunnan oikeusasiamieheltä tiedon, että kesäinen pakkohoitouhkailuvalituksensa ei johda toimenpiteisiin: Psykiatri on kiistänyt pakkohoidolla uhkaamisen eli sana sanaa vastaan ja vaikka paikalla muutakin vankilahenkilökuntaa niin oletettavaa, ettei "korppi korpin silmää noki".

Ei kommentteja: