Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

torstai 23. syyskuuta 2010

Sepon vastine Satakunnan Kansan 12.9. mielipidekirjoitukseen

Suomen tie ei saa olla rajatonta maahanmuuttoa suosivan hölmöläisyyden tie

Ei tarvitse olla "tohtori" voidakseen väitellä perustellusti rajatonta maahanmuuttoa vastaan. Toki tunnettu maahanmuuttokriitikko Jussi Halla-aho on myös tohtori siinä kuin nämä kansanomaisesti xenofiilimafian asialla olleet "tohtorit" Timo Aro, Heikki Rantala ja Esa Rintala 12.9. 2010 "Suomen tie ei voi olla eristäytyneisyyden tie" mielipidekirjoituksessaan. "Tohtorius" ei todista tässä yhteydessä objektiviteetistä mitään.

Emme elä sotatilanteessa, missä ajattelun toimintamallit ja sen uskottavuudet mitataan asemavaltuutuksen (kenellä eniten prenikoita) perusteella. Kirjoituksen totuuksista piittaamattomaan alkukantaisuuteen on pakko juuttua.

On väitetty, että elämme demokratiassa, vaikka toimintamallit toisinajattelijoita kohtaan eivät juuri poikkea Pohjois-Korean, Valkovenäjän tai Turkin toimista "väärinajattelijoita" kohtaan.

Tosiasioiden hämärryttäminen tilastokikkailuilla ei anna kovin hyvää arvosanaa "tohtoreista". Etninen tausta antaisi totuudenmukaisemman kuvan ns. maahanmuuttajien määrästä kuin harhauttava väite 2,9 % väestöstämme. Onhan mm. suurin osa Suomeen tulleista somaleista jo saanut kansalaisuuden ja kuten Ruotsissa on paljastunut näitä "ruotsalaisia" osallistumassa jopa Somalian sisällissotiin. Mustan Afrikan lapsisotilaita tuskin kukaan kaipaa?

Maahanmuutosta ei pidä tehdä itseistarkoitusta tai missiota kuten kristinuskon suhteen aikoinaan, jolloin miekkalähetykselle saatiin perusteet Jeesuksen sanomasta jopa kyseenalaisesti.

Siirtolaisuuden hinta ei ole ollut itsestäänselvästi siunaus alueen alkuperäkansoille. Maorit, aborginaalit ja intiaanit voivat olla kiistattomina esimerkkeinä siitä, mitä rajattomuus ja maahanmuuton suosinta alkuperäväestön asema unohtaen on tarkoittanut toisin kuin "tohtorit" väittävät.

Jospa Suomi on juuri sen takia "maaiman paras maa", kun emme ole vielä sortuneet siihen, mihin monet tunnetut siirtomaavaltiot oletetuissa velvoitteissaan ottaa entisten siirtomaidensa populaa niin, että esim. monin paikoin kristilliset kirkot ja asuinalueet ovat muuttuneet kuunpalvojien hallitsemiksi aluiksi. Mielestäni siinä ei ole mitään tavoiteltavaa, saati lisäarvoa Suomelle tai "suomalaisuuden uusille ulottuvuuksille".

Niillä alueilla, missä islamista on tullut hallitseva voidaan todeta, että "tohtorien mainostamat" perusturvallisuus, yhdenvertaisuus jne. ovat menneen talven lumia.

Väitteensä "taloudellisesti menestyneistä valtioista" ei kestä lähempää tarkastelua. Japani lienee tunnetuin esimerkki, missä talous perustuu laskevan väkimäärän varaan, ei lisääntyvän maahanmuuton negatiivisen todellisuuden poissulkevalle mantralle ja valhetodellisuudelle.

Olkoon Japanin tie Suomen tie?
Moniarvoisen ja alkuperäväestönkin ihmisoikeuksia kunnioittavassa hengessä.

Seppo Lehto
mielipidevanki 3359/2010
Turun vankila

13.9. 2010 Turku

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seppo Lehdon tuomio tuli vuosikausia jatkuneesta nettiterrorismista. Tuomio on aivan oikea. Ei mitään sympatiaa tälle häirikölle! Istukoon tuomionsa kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos katsotaan Seppo Lehdon toimintaa kokonaisuutena jokainen Afrikasta tuleva uusi suomalainen nostaa suomen sivistystasoa varsinkin sydämmen sivistyksen osalta.

Mariam