Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

A-Studion palkkaama yksityisetsivä "jahtasi" Seppoa kevään ja kesän!

Kerroin viime kirjoituksessani A-Studion tulevan haastattelemaan Seppoa tänään. Haastattelu on nyt tehty ja ohjelma tulee ulos maanantaina 9.8.2010. Jymy-yllätys oli, mikä on haastattelun aihe. Julkaistavan ohjelman teemana on, miten helppoa on pakoilla Suomessa vankilatuomiota.

A-Studio palkkasi yksityisetsivän jäljittämään Seppo Lehtoa ja seurailemaan hänen ja hänen avopuolisonsa touhuja kevään ja kesän mittaan. Sepon avopuolisoa ja lapsia oli kuvattu mm. kaupassa, jäähallilla jne. Toimittaja(t) saivat tietoonsa ainakin Sepon Oslon ja Zurichissa käynnit. Tarkemmin saamme varmasti tietää Sepon jäljityksen onnistumisesta 9.8. kun ohjelma tulee ulos.

Hupaisaa oli, että yksityisetsivä oli myös 20.6. paikalla, kun Sepon lapsi konfirmoitiin kirkossa. Kirkossa oli myös kasapäin siviilipukuisia poliiseja odottamassa Seppo Lehtoa, mutta he vetivät vesiperän eivätkä saaneet Seppoa kiinni, vaan tämän onnistui livahtaa karkuun ja käydä kotona haukkaamassa rippikakkuakin. Poliisit ja yksityisetsivät olivat ihmetelleetkin, miten Seppo onnistui aina pääsemään karkuun, vaikka he olivat useasti aivan Sepon kannoilla.

Kuten tästä kaikesta näkyy, on Suomessa helppoa pakoilla vankilatuomiota, jos osaa piileskellä ja omaa nopeat jalat. Sepon kiinnijääminenkin oli sattumankauppaa ja loppupeleissä on hyvin mahdollista, että Seppo olisi vieläkin vapaalla jalalla jos ei olisi jäänyt kiinni poliisin ratsiassa.

Toisaalta kaikki tämä kertoo myös siitä, että poliisi on todellakin panostanut paljon resursseja ja rahaa Seppo Lehdon kiinnisaamiseen. Tämä on outoa, koska koko ajan on karkuteillä kasapäin vakavia rikoksia tehneitä raiskaajia, tappajia jne. Ilmeisesti valtionjohdon pilkkaaminen on niin vakava rikos Suomessa, että siihen syyllistyneen kiinnisaaminen on näin tärkeää...tai sitten kyse on vain viranomaisten halusta osoittaa voimaansa ja luoda pelkoa Seppoon ja muihin näyttämällä, millaisen järjestelmällisen vainon kohteeksi joutuu, jos uskaltaa pilkata poliitikkoja ja virkamiehiä Suomessa.

Muistakaa katsoa A-Studio maanantaina 9.8.! Levittäkää tietoa eteenpäin!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole mikään Seppo-fani, mutta tämä käy jo huolestuttavaksi. Ihmiset maksavat veroja ja tv-lupamaksua. Tällä veronmaksajien rahalla sitten palkataan YKSITYISETSIVÄ nuuskimaan jonkun perään. Tällaista ei olisi voinut uskoa vielä 10 vuotta sitten....

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Alibilehdessä on myös juttu Seposta. en ole vielä sitä ehtinyt lukemaan.

Anonyymi kirjoitti...

On se Seppo hieno mies. Hommaa itselleen tuomiot useista viharikoksista ja palkkaa kaverinsa nettiin itkemään, kun ei pakoilu onnistukaan...

MIELIPIDEVANKI, HAH!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei Seppo mikään viharikollinen ole. Hänen huumorintajunsa ja ilkikurisuutensa vei hänet vankilaan. Näin ei pitäisi sivistyneessä yhteiskunnassa toimia vaan vankilaan kuuluu todelliset rikolliset eikä Seppo.

Anonyymi kirjoitti...

Sepolle ja muille SS-miehille vankila on oikea paikka. Oppivat sitten -joskus- olemaan herjaamatta Mika Sairasmiestä tai muita neekereiden halaajia;)
Suomesa on jo riittävästi tuskaa ja vihaa. Kenen etua palvelee sen lisääminen tuomalla maahan "huippuosaajia" elinkevottomista populaatioista?

Unknown kirjoitti...

Tässä toinen jahtaaja yksityisetsivä, mutta ei niin salainen.

Petri Laakkonen

Stoori: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=4370

Anonyymi kirjoitti...

hi, new to the site, thanks.