Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Vapaussoturi Seppo Lehdon terveiset

5 kommenttia:

Kulttuurihistorioitsija, sotahistorioitsija, yhteiskuntakriitikko ja Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampereella kirjoitti...

Onko palautetta oheisen koosteen perusteella?

http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com/ maahanmuuttokriitikko Seppo Lehdon vapautumispäivän video- ja kuvaraporttia koskien?

Vapautumispäivän blogiin on kirjattu oheiset yhteystiedot otsikkopalkkiin:

Huomio päivitettäkää: "Yhteystiedot: vapaussoturi@gmail.com puhelin ja tekstari: 044-3380291

Kalterijääkäri Seppo Lehto on kansakunnan palveluksessa edelleen rajatonta maahanmuuttoa vastustaen ja maamme säilyttämiseksi sellaisena kuin se on ollut.

En hyväksy hallituksen ja erilaisten koululaitosten ohjelmaa mokutuksesta ja siitä että vero- ja velkarahoin koulutamme ilmaiseksi muita kuin suomalaisia

Arvon suomalaiset on varmaan heräämisen aika?

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko Tampere

Kulttuurihistorioitsija, sotahistorioitsija, yhteiskuntakriitikko ja Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampereella kirjoitti...

Tuollainen islamtaho tullut uhoamaan youtubekanavalleni lukuisin uhkailuviestein:

http://www.youtube.com/user/ReplyToSeppoLehto

Asadullah
Kanavan näyttökerrat:
0
Tyyli:
Kuntoilu
Liittynyt:
14.09.2011
Dear Fellow Believers
The Force of Islam, Asadullah, comes to Finland -- Muhammed has been insulted, we must show our strength! Our religion is oppressed, we must return our freedom to walk these streets -- these are God's streets, not ours or theirs. Death to all racists and facists !

Rakkaat Muslimit!
Islamin nyrkki Asadullah on saapunut!
Profeettaamme on loukattu, siis näyttäkää voimamme! Ettekö näe, kuinka olemme jääneet alakynteen, kuinka vapaassa maassa meitä loukataan ja alistetaan? Palauttakaamme oikeutemme kävellä kaduilla vapaana -- Kuolema kaikille rasisteille ja fasisteille!
Maa:
Suomi
Ammatti:
Bodybuilder, boxer
Elokuvat:
Taxi Driver

Kulttuurihistorioitsija, sotahistorioitsija, yhteiskuntakriitikko ja Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampereella kirjoitti...

Look at how this is possible? http://islamkriitikko.blogspot.com

Islamin rakkaita monikulttuurisuuden hedelmiä ja suomalaisuutta rakastavia demoneita Suomessa kuten Seppo Lehdon henkeä vapaasti uhkailevia islamisteja?

Poliisi seuraa ilmeisesti sivusta?

"Prominent Jihadist Renews Call for Murder of Finnish Far-Right Activist
Category: Jihadist News / Jihadist News

A prominent jihadist renewed his call for Muslims in Finland to "cut off the head" of Seppo Olavi Lehto after Lehto requested protection against the threat. The jihadist, "Abu Suleiman al-Nasser,"

Tappouhkailut perustuvat lähdeiden valossa muhammed videoon 2008

Muhammed caricaturist Seppo Lehto

Anonyymi kirjoitti...

Hi there, I discoνered your site by mеans of Google ωhіlst searching for a similar subϳect,
уour wеb site came up, it aρpears goоd.

I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, simply become aware of your blog thru Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I'll be grateful ωhen you сontinue thіs in futurе.
Numerous fοlks will probably be benefitеd from
yоur writing. Cheers!
Here is my blog Silk N Sensepil Coupon

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina tutkia netissä vihjeitä, jotka voivat hyötyä minulle. Kiitos!