Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Seppo Lehto ehdonalaiseen vapauteen

Seppo Lehdolle koittaa vihdoin tänään (ehdonalainen) vapaus. Saa nähdä, kuinka kauan se kestää, kunnes "oikeus"koneistomme päättää taas hyökätä Sepon kimppuun tunnetuin seurauksin.

Seppo Lehto on nyt viettänyt vankilan muurien sisällä reilut 1v ja 2kk...pilakuvien tekemisestä poliitikoistamme ja virkamiehistämme. Näin toimii sananvapaus ja oikeuslaitos Suomessa.

Kuka tahansa meistä voi olla seuraava oikeuslaitoksemme uhri.Toivotan Sepolle hyviä  jatkoja ja voimia kestää tulevia(kin) höykytyksiä!

2 kommenttia:

Kulttuurihistorioitsija, sotahistorioitsija, yhteiskuntakriitikko ja Ajan Suunta päätoimittaja Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2023 Tampereella kirjoitti...

Kiitämme Markus Janssonia totuuden valon vaalimisesta tässä KGB- ja stasimorlokkien ja örkkien valtakunnassa

Vapaussoturi maahanmuutto- ja islamkriitikko kävi tosiaan hakemassa vapauspassinsa syntymäpäivänään 6.9.2011 klo 9.06 syntymäpäivä nurinpäin oli allkirjoitettu dokumentit.

Taakse poistun ja jatkan taivallusta
http://www.youtube.com/user/Matkakuvaaja

Seppo Lehto Pro Patria

Anonyymi kirjoitti...

Haastattelupyyntö, ole yhteydessä egorazzi lehteen. Moderaattori, poista tämä viesti, kun se on toimitettu perille.