Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

torstai 9. syyskuuta 2010

Hakaristivaalikoppikäräjät 29.9. lykkääntyneet

29.9.2010 tulossa olleet "hakaristivaalikoppikäräjät" ovat näillä näkymin peruttu tai ainakin siirretty johonkin tuntemattomaan ajankohtaan. Asianomistaja kun ei ole tavoitettu eikä häntä ilmeisesti koko juttu enää kiinnosta pätkän vertaa. Surkuhupaisaa, etten sanoisi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pistin Seppo Lehdon A-studio haastattelun youtubeen.

http://www.youtube.com/watch?v=2LNGBahwjaw

Että siinä linkki kiinnostuneille^^

Anonyymi kirjoitti...

Onko Sepon penkkipunnerrustulos parantunut vai huonontunut vankilan kuntosalitreenillä?