Seppo Lehto on saanut 2v 5kk vankeustuomion useista "törkeistä kunnianloukkauksista", "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja "uskonrauhan rikkomisesta". Samalla Lehdon ja hänen rikoskumppaniksi katsotun henkilön maksettaviksi tulivat miltei sadantuhannen euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Lehto teki suomalaisista huippupoliitikoista ja virkamiehistä internettiin joitain "valeblogeja", joissa käytettiin hyvinkin värikästä kieltä ja kuvia ko. henkilöistä.

On selvää, että Seppo Lehdon saama tuomio, sekä Seppo Lehdon saama kohtelu viranomais- ja oikeuslaitoksessamme on täysin kohtuutonta. Ilmeisesti oikeuslaitoksemme mielestä poliitikkojen pilkkaaminen on törkeämpi rikos, kuin vaikkapa törkeä pahoinpitely tai lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kyse on ilmiselvästi Sepon kohdalla sananvapauden loukkauksesta ja poliittisen toisinajattelijan vainosta. Seppo Lehto on mielipidevanki, joka ansaitsee kaiken tukemme, täysin riippumatta siitä, mitä mieltä olemme hänen kirjoitustensa sisällöstä tai muusta toiminnastaan.

Pyrimme tässä blogissa kertomaan tapahtumien kulusta, nykytilanteesta ja Sepon omista kuulumisista kaltereiden takaa. Haluamme blogillamme myös herättää keskustelua suomalaisesta sananvapaudesta ja oikeusjärjestelmästä.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Sepon salaiset käräjät

Blogin tarkkasilmäiset lukijat varmasti huomasivat, että täällä oli tovin aikaa kirjoitus Sepon tulossa olevasta käräjänoikeudenistunnosta. Ei ole enää. Sain tietooni, että jostain syystä ko. käräjien haaste oli määrättykin salaiseksi, eikä siitä saa siis sen enempää julkaista netissä ennen istuntopäivää. Jotta Sepolle ja hänen läheisilleen ei tulisi enempää harmia viranomaisten taholta, poistin ko. tiedot täältä.

Tälläistä täällä Haloslandiassa. Mielipidevangin tulevista käräjistäkään ei saa enää julkisuudessa kertoa. Mielipidevangilla pidetään salaisia käräjäistuntoja, joiden sisällöstä ei saa kertoa kenellekkään.

Sitten joku umpihullu ja sinisilmäinen luulee vielä, että Suomi on oikeusvaltio.PS. Alla vankilatoverin Seposta tekemä rap-runo.

RAP-runo Seposta
Sep-, sep-, seppo sepultuva, siinäkö hevin uusi keulakuva?
Hevi on parasta Suomesta, kaikki muu on pitkältä suolesta.
Se vaatii Suomea takas,
sen takii natsien kanssa "makas"
Lähde säkin mukaan Sepon lehtoon.
Tervetuloa suomineidon kehtoon.
Seppo kertoo sulle tarinat.
Se kuuntelee sun marinat. Ei moiti, ei toru
voi sulta päästä poru niin syntyy
Sepolta siitäkin kiva loru.
Äänestä niin mä rakastan sua.


Kokko Kari
Tampere
8.10.2010

Ei kommentteja: